Lejresøjle-med-gudeansigt.jpg

Referencer

Et udpluk af Bystrups referencer og kundeudtalelser i forbindelse med vores mange projekter og spændende samarbejder.

Direktør Lars Holten.
Historisk-Arkæologisk Forsknings- & Formidlingscenter.

Sagnlandet Lejre

'Unikke og udfordrende opgaver løst med opfindsomhed, energi, høj kvalitet og stor indlevelse”. Det er Sagnlandet Lejres særdeles tilfredsstillende oplevelse af vores samarbejde med Bystrup Maskinsnedkeri.

Niels Bystrup har forestået kompliceret billedskæring af vikingetids-ornamentik i 200 år gamle flådeege, der nu står som prægtige 8 meter høje og et ton tunge søjler i Sagnlandet Lejres genskabte kongehal fra 700-tallet.

At håndteringen af de tunge emner krævede, at Niels først udviklede specialbeslag til fastholdelse og samtidig måtte skære hul i gavlen på sin kostbare CNC-fræser, siger noget om det engagement og den dedikation, man oplever, når man som kunde skal have løst det uløselige. Jeg kan derfor kun give Bystrup Maskinsnedkeri mine allerbedste anbefalinger.'

Indehaver Karl Erik Andersen.

Østjysk CAD-CAM A/S

Vi har haft Bystrup Maskinsnedkeri A/S som kunde de siden 2015 og oplever en ekstremt professionel udnyttelse af den AlphaCAM software, vi har leveret hertil, uanset om det er 3-, 4- eller 5-akset bearbejdning, der udføres.

Niels Henning Bystrup laver vidt forskellige opgaver, strækkende sig fra Skilte, Vinduesbundkarme, Reoler, Trapper og hele vejen op til Stolper og Dørpartier til Sagnlandet lejre. Det meste er special-opgaver, hvor der fremstilles én eller få af hvert emne, men ved at Niels Henning Bystrup kender sit Software, Materiale, Værktøjer og Maskine, er dette muligt.

Der er struktur om de ting, der udføres, orden på værkstedet og opgaverne udføres med stor passion, hvilket giver utroligt flotte emner og gode løsninger for hans kunder.

Arkitekt Kasper Lyneborg.

Tegnestuen Kronværk

Bystrup Maskinsnedkeri har været en god stabil samarbejdspartner. Vores lidt unikke og stærkt eksperimenterende samarbejde er noget, jeg sætter meget pris på. Vi har gennem vores projekter forsøgt at sætte baren så højt som muligt.

Vi har kontinuerligt øget projekternes sværhedsgrad og kompleksitet, imens vi skubber grænsen for det mulige foran os. Det er præcis på denne grænse, vi begge ønsker at arbejde.

Direktør og medejer Michael Pedersen.

THY TRAPPER

Efter at have arbejdet tæt sammen med Bystrup Maskinsnedkeri gennem en årrække er vore oplevelse af samarbejdet kun positivt.

Der er altid velvilje til at få opgaverne løst, og tingene bliver altid leveret til tiden, og er der hasteordrer, så bliver de altid prioriteret højt.

Arkitekt og medindehaver Mads Bjørn Hansen.

Praksisarkitekterne

Vi har ofte brug for at få løst nogle specielle opgaver, hvor der kræves høj finish, høj detaljeringsgrad og høj standard i færdiggørelsen. Det er bl.a. møbler og forskelligt interiør. I de tilfælde har vi ofte taget kontakt til Niels Henning Bystrup.

De projekter, vi har fremstillet sammen, har været præget af høj præcision og har altid levet op til de krav, vi har stillet til det færdige resultat.

Mads Bjørn Hansen, Grønnegade i Troense
+45 20 49 04 14 | mads@praksisarkitekter.dk